-
Megyei Jogász- és Orvosbál
- Hírek
- Megyei Jogász- és Orvosbál
Megyei Jogász- és Orvosbál
Magyar Jogász Egylet - Pécs-Baranyai Orvosclub Baranya Megyei Szervezete
Kedves Kolléga!
A Magyar Jogász Egylet Baranya Megyei Szervezete és a Pécs-Baranyai Orvosclub szervezésében 2020. január 25. napján (szombat) kerül megrendezésre a
Megyei Jogász- és Orvosbál a Hotel Palatinus Bartók termében.
Előzetesen a programokból:
- a nyitótáncot a Kapronczai Művészeti Iskola adja elő,
- Tiffán Imre pincészetének boraiból a bál ideje alatt borbemutató és kóstoló,
- a Kapronczai Művészeti Iskola előadása,
- az est folyamán tombola színesíti a programot.
Részvételi díj: 13.000.- Ft/fő.
Joghallgatók, bírósági és ügyészségi fogalmazók, ügyvédjelöltek, bírósági titkárok, alügyészek, valamint rezidens orvosok részére 8.000.- Ft/fő.
A részvételi díj tartalmazza az aperitifet és a gazdag választékú svédasztalos vacsorát, valamint két személy részére egy üveg bort Tiffán Imre pincészetének boraiból.
Kérem, hogy részvételi szándékát 2020. január 15. napjáig jelezze a Baranya Megyei Főügyészségen Bartalovics Zoltánné tisztviselőnél (telefon: 72/514-737, Pécs, Rákóczi út 48. – új címen), akinél a meghívó a részvételi díj befizetésével vehető át.
A Bartók terem korlátozott befogadóképességére tekintettel az asztalfoglalásnál a jelentkezési sorrend számít.
Pécs, 2019. december 4. napján
A szervezők nevében:
Dr. Varga-Koritár György s.k. Dr. Bányai Elek s.k.
a Magyar Jogász Egylet A Pécs-Baranyai Orvosclub
Baranya Megyei Szervezetének elnöke
elnöke
Menü
Aperitif:
- Danubius-Törley Experience pohár pezsgő
- Narancs juice
- Mézes pálinka
Levesek:
- Vargányás, citromos vadmalacleves friss tejföllel
- Karottás-gombás zellerkrémleves, sajtos magos ropival
Saláták:
- Leveles saláták szárított paradicsommal, bazsalikomos vinaigrette-el
- Színes kerti saláta, szőlőmag olajjal, fetával, pirított olajos magvakkal
- Ananászos jércesaláta
- Görög pásztorsaláta
- Színes lencsesaláta
- Házi vegyes savanyúság
Hideg ételek:
- Kapros-limeos pácolt lazac, wasabi habbal
- Füstölt kacsamell carpaccio, snidlinges tepertőkrémmel
- Parasztsonka sültdiós paprikakrémmel
- Marhanyelv, céklás tormával
Meleg ételek:
- Pulykamell paradicsomos bazsalikomos sajtkrémmel töltve, mogyorós kukorica bundában, vajas francia zöldbabbal, kéksajtos polentával
- Szárított sonkába bujtatott mangalicaszűz sauvignon jus-vel, zelleres kenyérpástétommal
- Belga meggysörben párolt marhafehérpecsenye, kapros-túros buronyagombóccal
- Brie-vel tekert, Provence-i csirkemell, francia lecsóval, jázmin rizzsel
- Fokhagymás-dijoni mustáros sügérfilé, zöld rizottóval, sült céklával
- Padlizsános, cukkinis lasagne, bazsalikomos paradicsommártással
Sajtok:
- Hazai vegyes sajtok gyümölccsel, dióval
Desszertek:
- Csoki-meggyes rétes fehércsoki mártással
- Erdei gyümölcsös triffle, Fehércsokis grillázs szelet
- Mascarponés nutellás szelet
- Laktózmentes erdei gyümölcsös kocka
- Diabetikus málnakocka
- Gyümölcsvariációk
Éjféli:
- Káposztás lencseleves füstölt tarjával, kolbász karikákkal, friss tejföllel
- Királyi lakoma (töltött káposzta füstölt hússal, kolbásszal, tejföllel locsolva)